Sunday, 30 June 2013

Ohh.. holiday.

Assalamualaikum... 



Some of kenangan terindah cuti ni. :)


Heyy....  apa kabar cik adik cantik manis? yang kacak-kacak? dan yang comel? sihat? kalau sihat.. 
alhamdulillah.... kalau tak, makan ubat okay? 
So, entri malam ni berkisarkan kejadian - kejadian sempena holiday ni.macam serius kan? 
Okay, ekceli guys... kami sekarang tengah bercuti. *nada gembira*
Dah semester 4, sem depan dah semester 5. wah... cepat masa berlalu. kan? kan? kan?
Boleh tak panggil Haroro. Nak minta tolong putarkan masa ke belakang?
Nak rasa mudah masih..... (-.-''  RM's effect)
hiks. Oyah... cerita pasal RM, well,,, saya orang baru ye awak-awak semua.
Baru tengok sampai episod 83. Tapi, serius... benda tu ,melucukan dan menagihkan.
Once kita tengok, pasti dan pasti nak tengok lagi. setuju???? yeah! high five!!! :D
Dan pasti! KJK dalam hati.. :)
(Okay, publisiti semata-mata.) 
Oyah... nak tahu tak? saya  pandai sikit tulis tulisan kuria ni...
Sikit lah tapi. Sikit..... hiks... Okay, nah... hasil pembelajaran.. :)
안녕하세요... 저는 킨킨 에요. 저는 21 살이에요.
당잔은요?
Hello. My name is kinkin. I am 21 years old. How about you? 
 So, rasanya.. setakat tu jelah yang saya tahu. Hahah next time,, tambah perkataan lagi k? :D
So, cuti ni saya jadi suri rumah ram ram ram. :D okay apa, duduk kat rumah,
berlatih diri jadi ....... jadi apa? (...) 
Sudah semestinya guys! jadi surih rumah. :D (...)
well, Untuk masa hadapan... yelah.. takkan nak bagi makan F.H meggi jerr kut???
or, takkan nak makan luar  kn kn kn?
So, cuti ni nak belajar macam-macam. Pokoknya dari A sampai ke Z! ( ter indon kan bahasa .hiks)
Yah, tadi dah try buat cendol... tapi baru letak kat peti sejuk. 
Esok baru dapat guna. T.T nemind... esok nak buat bubuq. Since esok nak posa kan. :D
Tapi tengah ada konflik lagi ni... tak tahu dapat posa atau tidak.
Sebabnya, belum pulih lagi.. masih dalam pemantauan ubat-ubatan. :(
Bandan ni hah! terlebih manja. tak acih lah... asal balik kampung mesti sakit.
Orang nak juga sihat-sihat... tapi mesti sakit. lahaiii... 
Tadi doc said... cuaca kat kg ni tak ngam... badan ngah bertindak balas....
maklum lah... baru nak beradaptasi. DAN!!! tengah berPANTANG.
Tak boleh makan benda sejuk ( seperti tembikai, ais, aiskrim, rambutan, labu air, dsb), makanan ringan,
lada, dan mandi air sejuk. 
*sigh*
So, tengah cuba sehabis baik... Kena recovery sebelum puasa. 
Tak nak sakit.. :'(
so, Apa yang penting... doa! doa itu senjata okay. 
Dan, tidak lama lagi puasa. OMGEE..... like seriously? cepat nya masa berlalu. 
so, u guys dah prepare? perbanyakkan amal okay? 
Mudah-mudahan ramadahan kali ini penuh bermakna. Amiiinnnnnn....
So, thats it.... twitter dah lelambai dah tu.... rindu katanya. hiks.
gtg... love yah....
Assalamuaalaikum. titik.

❤Terima kasih kerana sudi singgah!❤

1 comment:

wan nur said...

assalam.. jemput join contest pertama saya untuk memeriahkan lagi. http://wannurrr.blogspot.com/2013/11/contest-im-diva.html :)