Friday, 10 June 2011

Wooww Fall in Love ka ?



1. Tajam mata kamu tengok si dia. 

Of course larh, dah suka memang kita suka tengok si dia juga. (Kalau boleh hari2 kita mo tengok, tapi jaga kendapatan yaa~~) 

2. Malu-malu dengan orang yg kamu 'Cinta'

Upss.. kalau boleh, first time jumpa tu pakai topeng. (supaya rasa malu hilang). Haahahaha 

3.Banyak cakap pasal si dia. Apatah lagi sebut nama si dia.

Balik2 kamu buka story, story yang sama. Semua pasal si dia. Tapi, dah namanya Fall in LOVE... mustahil bleh bosankan?

4. Tunduk dan mendahului perintahnya berbanding kepentingan diri sendiri.

Apa2 pun bleh terjadi kalau dah jatuh cinta. Kalau bleh, apa jak si dia mau kita tunaikan.( Biarlah makan kemudian) Tapi bahaya tau! Jangan over sangat, nnt diri yang kecewa.

5. Bila dah jumpa si dia, 6 jam macam 1 minit jak kan?

Neh.. kamu rasa sekejap sangat coz waktu berharga adalah waktu bersama ngan si dia.

6.Cemburu jika si dia bercakap atau layan orang lain.

Eee menyampah bila tengok dia layan orang lain kan?  Bagus layan kita dari orang lain. :) (sounds so cruel!)

7.Suka menyendiri.

Sometimes ada betul juga, yalah.. bila jatuh cinta, mesti kamurang suka menyendiri bab takut kalau2 kmu layan org lain, si dia akan cemburu pada kamu kan? 

8. Jantung berdegup kencang terima panggilan si dia.

Neves beb!  Apa mo ckap ni?(kadang2 kita neves, smpai x ckap apa2 coz terlampau excited)

9.Bila dah jatuh cinta, kita sering jaga hati si dia.

Jangan buat perkara yang boleh mendatangkan si dia marah! Selalunya kita akan berlagak perfect depan si dia:)

10.Menyukai apa pun yang di sukai oleh si dia.

Kalau dah jatuh cinta, semua benda yang x suka boleh jadi suka ! percaya? (caya tau x, kamu jak tau)






❤Terima kasih kerana sudi singgah!❤

1 comment:

darkfent said...

Macam2 la koe ni. Kalau bosan btul pegi main Hello Kitty online SEA server punya. Owh, Im writing a mystery blog now...if u have any ghost stories to share (sabahan punya especially) please do so... grayveworld.blogspot.com